KALEVA vaalikone
   HS ja  IS vaalikone

 

facebook

Vihreät.fi

hende_1_

leena_1_

HEINO KUHA

Olen naimisissa Heino Kuhan kanssa. Hän on kotoisin Iin Ojakylästä ja hänen sukujuurensa ovat Laatokan Karjalassa.
Hän on tehnyt töitä nuorena miehenä mm. Ruotsin Jönköpingissä, Oulussa Teräksen rautakaupassa, sittemmin myynyt puuntyöstökoneita ja toiminut kiinteistövälittäjänä, (LKV) Huoneistomarkkinoinnissa. 1990-luvulta lähtien hän koulutti noin 11 vuotta eräoppaita ja luontomatkailuyrittäjiä eri puolilla Pohjois-Suomea. Nämä Koillismaan Aikuiskoulutuskeskuksen toteuttamat kurssit kestivät 6 – 9 kuukautta. Viimeiset reilut 10 vuotta hän on kehittänyt luontomatkailualaa Iin, sittemmin Oulunkaaren, seutukunnassa ja Rokua Geopark - alueella.

 


LEENA KUHA


Itse kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei ole mistään kotoisin. Isäni on Lappeenrannan naapurista Luumäeltä ja äitini Riihimäeltä. Itse synnyin Helsingissä ja siskoni Mervi syntyi Hämeenlinnassa. Sitten muutimme Kemiin, jossa syntyi veljeni Panu. Dipl.insinööri isäni Erkki Hämäläinen toimi Kemissä teknisen alan apulaiskaupunginjohtajana noin 25 vuotta. Äitini Sirkka oli farmaseutti.
Olen saanut  vahvat eväät elämää varten kotoa ja meidän sisarusten välit ovat vielä aikuisenakin erittäin lämpimät. Maailma vei Panun tietoliikenneammattilaiseksi Helsinkiin ja erikoissairaanhoitaja sisareni Turkuun.